BAŞKAN TAVLI’YA 23. ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ KONGRESİ’NDEN PLAKET

Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü tarafından 30 Mayıs – 1 Haziran 2024 tarihlerinde 23. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri  İlişkileri Kongresi düzenlendi.

Ordu Valisi Muammer Erol, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Ünye Belediye Başkan Vekili Orhan Gürel, protokol üyeleri ve akademisyenlerin katılımı ile ODÜ Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde 23. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Kongresi gerçekleştirildi.

Kongrede katkılarından dolayı Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür plaketi takdim edildi. Plaketi Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı adına Belediye Başkan Vekili Orhan Gürel aldı.

Akademisyenler kongre sonrası Ünye gezisi düzenledi.