BAŞKAN TAVLI GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Ünye’de yayın yapan yazılı, görsel ve işitsel basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Tavlı toplumun bilgilenmesinde ve olaylardan haberdar olmasında basın mensuplarının önemine dikkat çekerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye’de faaliyet gösteren basın dernekleri temsilcileri ve basın kuruluşları çalışanlarıyla bir araya geldi. Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programda gazetecilerin gününü kutlayan Başkan Tavlı, “Yazılı, görsel ve işitsel basınımızın kıymetli temsilcileri ve çalışanlarıyla 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde bir araya geldik. Basın mensuplarımızın gününü tebrik ediyorum. Basın mensupları; toplumun bilinçlenmesine, olayların gelişimiyle alakalı takip edilmesine vesile olan kıymetli bir görevi icra ediyorsunuz. Sizlerin üzerinde önemli bir sorumlulukta yüklenmiş oluyor. Toplumun sizden doğruluk ve hakikat noktasında bilgileri de güvenilir bir şekilde alması lazım. O açıdan topluma karşı sorumluluğunuz var. Sizlerin de bu konuda aynı hassasiyetle davrandığınıza yürekten inandığımı belirtmek istiyorum. Bizler de siz basın mensuplarımız aracılığıyla yaptığımız işleri kıymetli hemşerilerimize aktarıyoruz. Bundan dolayı teşekkür ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum” diye konuştu.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.