ÜNYE BELEDİYESİ AĞUSTOS 2024 MECLİS GÜNDEMİ

1. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Belediyemize yapılan 5.150.000 TL şartlı nakdi yardım ile 1 adet 5.5 m3 kapasiteli Vakumlu Yol Süpürme Aracı (Büyük) ve 3.500.000 TL şartlı nakdi yardım ile 1 adet 13+1,5 m3 hacimli Çöp Toplama Aracı (Büyük) alınması talebi. (İşletme Ve İştirakler Müdürlüğü)
  2. Ruhsat Ve Denetim Müdürlüğünce verilmekte olan İşyeri Açma Ve Çalışma Ruhsatlarına ait iş kolları ile alakalı 2024 yılı ücret tarifesinde yer almayan kalemlerinin ücretlendirilmesine ilişkin alınan Tarife Komisyon Kararının görüşülmesi talebi. (Ruhsat Ve Denetim Müdürlüğü)
  3. İlçemiz Liseler Mahallesi Stadyum Sokak adresindeki 1589 Ada 167 nolu parselde bulunan işyerlerinin birleştirilerek ya da ayrı ayrı bağımsız bölüm olarak 3 yıldan fazla süre ile kiraya verilmesi talebi. (Bilgi İşlem Müdürlüğü)
  4. Ordu idare Mahkemesi’nin 17.04.2024 tarih ve 2024/162 Esas sayılı kararı gereği,  Sahilköy Mahallesi 61813 ada 26 parselin bulunduğu alana ilişkin imar planı değişikliği talebi. (İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü)
  5. Bayramca Mahallesi 1126 numaralı imar adasının bitişiğinde yer alan Park alanı arazi kullanım kararlı alanda 4*4 metre ebatlarında Doğalgaz Bölge Dağıtım İstasyonu yapılması amacıyla Doğalgaz iletim/dağıtım Tesis Alanı olarak uygulama imar plan değişikliği talebi. (İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü)
  6. Gölevi Mahallesi 1267 numaralı adanın bulunduğu alanda Ordu İdare Mahkemesi kararları doğrultusunda imar planının yeniden düzenlenmesi talebi.  (İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü