04.09.2024 VEFAT İLANLARI

DİYARBAKIR’IN SİLVAN İLÇESİNDE GÖREV SIRASINDA ŞEHİT DÜŞEN ÜNYELİ UZMAN ÇAVUŞ YAVUZ GÜNEY İÇİN BUGÜN SAAT 14:00’DA CUMHURİYET MEYDANINDA TÖREN DÜZENLENECEKTİR. MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN.

SAADET BÜLBÜL TOPCU VEFAT ETTİ

Yiğitler Mahallesinden merhum Şevki Sezer’in kızı, Senai Topcu’nun eşi, Mehmet, Mustafa, İbrahim ve merhum Murat Topcu kardeşlerin annesi Saadet Bülbül Topcu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ünye Merkez Büyük Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

RAZİYE AKKOCA VEFAT ETTİ

Akkuş İlçesi Damyeri Mahallesinden Kemal, Zeki ve İbrahim kardeşlerin ablası Raziye Akkoca vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Akkuş Damyeri merkez Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.