04.10.2024 VEFAT İLANLARI

A-
A+

HASAN TUĞ VEFAT ETTİ

Akkuş İlçesi Akpınar Mahallesi Karlıtepe mevkiinden Egemen Tuğ ve Evren Tuğ’un babaları, Ahmet Tuğ, merhum Mustafa Tuğ, Ali, Salim, Huriye ve Selvi’nin ağabeyi, merhum Ömer Tuğ’un oğlu Hasan Tuğ vefat etmiştir.
Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Ünye Merkez Büyük Camii’nde kılındıktan sonra Çakırtepe aile kabristanlığına defnedilecektir.

BELGÜZAR ERMİŞ VEFAT ETTİ

Merhum Fehmi Ermiş’in oğlu Kenan Ermiş’in eşi, Aygün, Sertan, Sercan ve Selimhan kardeşlerin anneleri Belgüzar Ermiş vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yenikent aile kabristanlığına defnedilecektir.

CELİL ÇİLOĞLU VEFAT ETTİ

Çaybaşı İlçesi Akbaba Mahallesinden merhum Recep Oğlu, Ceyhan Çiloğlu ve Mustafa Çiloğlu kardeşlerin babaları Celil Çiloğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cuma namazına müteakip Akbaba Merkez Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

HASAN TARAKCI VEFAT ETTİ

Sofutepesi Mahallesinden merhum Mustafa Tarakcı’nın oğlu, Mustafa ve Murat Tarakcı kardeşlerin babası, Hasan Tarakcı vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cuma namazına müteakip Sofutepesi Merkez Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.