ÜNYE BELEDİYESİ TEMMUZ 2024 OLAĞAN BELEDİYE MECLİS GÜNDEMİ

A-
A+

02.07.2024 TARİH SAAT 14:00’TE BELEDİYE MECLİS SALONUNDA YAPILACAK OLAN TEMMUZ AYI OLAĞAN  MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

  1. Teknik Hizmetler Sınıfında bulunan 1 adet Mimar ve 1 adet Programcı kadro derecelerinin güncellenmesi talebi. (İnsan Kaynakları Ve Eğitim Müdürlüğü)
  2. 6183 sayılı kanunun geçici 8. Maddesine istinaden Kaledere, Yüceler, Eskikızılcakese, Atatürk, Killik, Denizbükü, Çamurlu, Liseler mahallesinde bulunan takasa konu 19 adet taşınmaz için yapılan bedel tespitinde tutar olarak fark olması durumunda belediye ve bağlı kuruluşları ile belediye şirketlerine ait vergi borçlarından mahsup edilmek üzere takasa konu edilmesi ve bu taşınmazların tespit edilmiş olan toplam bedele karşılık gelen yüzölçümü kısımları kadarının da Maliye hazinesine devredilmesi talebi.  (Bilgi İşlem Müdürlüğü)
  3. Ruhsat Ve Denetim Müdürlüğümüzce verilmekte olan İşyeri Açma Ve Çalışma Ruhsatlarına ait iş kolları ile alakalı 2024 yılı ücret tarifesinde yer almayan kalemlerinin ücret tarifelerinin belirlenmesi talebi. (Ruhsat Ve Denetim Müdürlüğü)
  4. Ünye Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında yapılacak olan Rahvan At Yarışları, Güreş Müsabakaları ve İkizler Yarışmalarında dereceye girecek olanlara verilecek ödül miktarları için alınan Plan Ve Bütçe Komisyon Kararının görüşülmesi talebi (Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü)
  5. Park ve Bahçeler Müdürlüğünce verilen hizmet kalemlerine ilişkin tarifelerin belirlenmesine esas olmak üzere alınan Tarife Komisyon Kararının görüşülmesi talebi (Park Ve Bahçeler Müdürlüğü)
  6. Belediyemizin cari harcamaları, araç, iş makinesi ve diğer ekipmanların alımında kullanılmak üzere İller Bankası A.Ş.’den, özel veya kamu bankalarından 150.000.000,00 (YÜZELLİMİLYON) TL nakit veya taşıt kredisi kullanılması talebi. (Mali Hizmetler Müdürlüğü)